سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

کد 622: راهکارهای کاهش ضایعات نان

 دانلود کاملترین طرح جابرحیان  راهکارهای کاهش ضایعات نان    :به همراه دفترکارنما پرشده  (  ابتدایی)
نوع طرح:   نمایش علمی تحقیقی

هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

 این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...

  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
  • حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان.
این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.
قسمتی کوچکی از این مجموعه برای شما ارائه می دهیم:

تحقیق زمینه ای :  

ضایعات نان:قسمت اعظم ضایعات نان که میزان آن حدود ۳۰% برآورده شده است، عملاً در مرحله مصرف ایجاد می‌شود. بعضی‌ها تصور می‌نمایند که ضایعات نان را به دلیل اینکه به مصرف خوراک دام می‌رسد نبایستی ضایعات تلقی نمود. اگر چه ضایعات نان ممکن است در ظاهر به مصرف دام و طیور برسد، اما این عمل به دلیل ایجاد انواع بیماری، دام و طیور، عواقبی وخیمتر از دور ریختن آن دارد. خواست مصرف کنندگان همواره ارزانی نان، کیفیت خوب و مرغوبیت آن است که هیچگاه عامل دوم در نظر گرفته نشده است و دولت همواره مسأله نان ارزان را در برنامه کار خود قرار داده است
 راهکارهای کاهش ضایعات نان :1-ارتقاء کیفیت نان: یادگیری فرآیند کامل پخت نان.
 
2-ارتقاء کیفیت آرد:برای حل مشکل آرد اولین کاری که بایستی حدود و مشخصات کلی آرد برای انواع نانهای حجیم، انواع بیسکویت و کراکر و شیرینی، انواع ماکارونی، اسپاگتی و … مشخص می‌باشد ولی در مورد نانهای سنتی ایران از قبیل سنگک، تافتون، لواش و بربری لازم است مشخصات آردهای مختلف تهیه شود.





جهت تهیه و دانلود این طرح اینجا کلیک کنید.

عکس بخشی از متن در ادامه ضمیمه می باشد:

توجه  توجه

برای مشاهده  لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد