سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

کد 544طرح جابر مناسب ترین دما برای نگهداری شیر ویژه سوم تا پنجم ابتدایی.

   دانلود کاملترین طرح جابر مناسب ترین دما برای نگهداری شیر: به همراه دفترکارنما پرشده (سوم تا پنجم ابتدایی)
نوع طرح:   نمایشی علمی تحقیق

هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

 این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...

  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
  • حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان.
این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.

 انوعتحقیق زمینه ای:
شیرمنبع غنی ازکلسیم است ونقش عمده کلسیم درتشکیل استخوان ودندانها می باش .شیر و فرآورده های شیر بخاطر مقدار کلسیم کافی،آسانی هضم وارزانی ازبهترین منابع کلسیم می باشند.شیربدون چربی و شیری که چربی آن گرفته شده ازنظرکلسیم برشیرکامل ارجحیت دارد.زیرا وقتی که چربی شیرکه مقدارجزئی کلسیم داردگرفته شود،بجای آن شیرکلسیم دارجانشین می شودکه پرارزشتر است .یک فنجان بستنی از لحاظ مقدارکلسیم تقریباًبانصف فنجان شیربرابراست .شیرپاستوریزه باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداری شود.از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری شود. بعدازمصرف شیر پاستوریزه،شیشه خالی راباآب سردشستشودهید. ازانداختن درب آلومینیومی ویاسایراشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمائید .چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت دریخچال باقی بماند و علائم قسادوبریدگی درآن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت ۱ دقیقه بجوشانید .
.


جهت تهیه و دانلود این طرح اینجا کلیک کنید.

عکس بخشی از طرح در ادامه مشاهده است:


 
توجه  توجه

برای مشاهده  لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.

   
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد