سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

کد 292 : طرح جابر دوغ

دانلود کاملترین طرح جابرحیان دوغ:به همراه دفترکارنما پرشده (اول تا چهارم ابتدایی)
نوع طرح:   نمایشی علمی تحقیق

هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

 این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...

  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
  • حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان.
این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.
قسمتی کوچکی از این مجموعه برای شما ارائه می دهیم:تحقیق زمینه ای :


ارزش غذایی دوغ
دوغ نوشیدنی لبنی مناسبی است که می‏تواند جای نوشابه را در سبد غذایی ما بگیرد؛ نوشیدنی سالم و مفیدی که تأمین‏کننده بخشی از نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامین‏های گروه B است. دوغ، علاوه بر مزایای تغذیه‏ای، حاوی باکتری‏های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت گوارش دارند. هر لیتر دوغ، حاوی270کیلوکالری انرژی، 2 ـ 5/1 درصد پروتئین، 5/0 درصد چربی و 6/0 گرم کلسیم است. با توجه به ارزش غذایی دوغ، میزان کلسیم، فسفر و پروتئین آن زیاد است و این مواد نیز برای استخوان‏سازی، اکسیداسیون و متابولیسم درونی بدن لازم و ضروری می‏باشند، البته بهتر است دوغ به صورت بدون گاز و کم‏نمک استفاده شود. گازدار کردن نوشیدنی‏ها (از جمله دوغ) با توجه به اینکه طعم بهتری به آن می‏دهد، اما ارزش غذایی آن را کاهش می‏دهد، بنابراین دوغ‌های معمولی بر دوغ‌های گازدار ارجحیت دارند. انواع دوغ گازدار و بدون گاز، برای افزایش کیفیت و افزایش زمان ماندگاری، بهتر است در یخچال نگهداری شوند. به دوغ‌های صنعتی و تجاری علاوه بر نمک، اسانس نعناع هم اضافه می‌کنند که ضرری ندارد؛ چون نعناع خاصیت
 ضدنفخ دارد، درحالی که خود دوغ نفاخ است..


.

ما کار را برای شما راحت کرده ایم و همه استانداردها را رعایت کرده ایم کافیست شما طرح را خریداری نموده و پرینت بزنید.

شما دوستان این طرح زیبا را می توانید از طریق لینک های زیر خرید ودانلود نمایید.



جهت تهیه و دانلود این طرح اینجا کلیک کنید.

عکس یک صفحه از طرح در ادامه ضمیمه می باشد:



 
توجه  توجه

برای مشاهده  لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد