سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

کد 282 : طرح جابر نبات

دانلود کاملترین طرح جابرحیان نبات:به همراه دفترکارنما پرشده (اول تا سوم ابتدایی)
نوع طرح:   نمایشی علمی تحقیق

هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

 این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...

  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
  • حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان.
این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.
قسمتی کوچکی از این مجموعه برای شما ارائه می دهیم:تحقیق زمینه ای :

موارد مصرف نبات 
نبات، نسل قدیم آبنبات های امروزی است. یکی از پرمصرف ترین انواع نبات، نبات چوبی و نبات شاخه است. اغلب از شاخه نبات برای تزیین سفره های عقد و هفت سین و از نبات چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود.این روزها برای تنوع بخشیدن به این محصول نبات های چوبی طعم دار نیز به بازار آمده است. نبات دارچینی، نعنایی، زعفرانی، زیره، لیمویی، آویشن و... از جمله انواع این محصول هستند که مصرف آن با یک فنجان چای گرم خالی از لطف نیست. بنابراین اگر می خواهید به پذیرایی خود تنوع دهید از نبات چوبی طعم دار استفاده کنید.از سوی دیگر به دلیل آن که نبات در مقایسه با قند و شکر طعم و مزه بهتری دارد، می توانید شاخه نبات هایی را که شکنندگی بالایی داشته و براحتی خرد و آب می شوند به صورت حبه ای یا نگینی درآورده و به همراه چای میل کنید. همچنین می توانید پودر نبات را که همان ریزه یا خرده نبات هایی است که ذراتی درشت تر از شکر دارند برای شیرین کردن شربت به کار برید.

ما کار را برای شما راحت کرده ایم و همه استانداردها را رعایت کرده ایم کافیست شما طرح را خریداری نموده و پرینت بزنید.

شما دوستان این طرح زیبا را می توانید از طریق لینک های زیر خرید ودانلود نمایید.



جهت تهیه و دانلود این طرح اینجا کلیک کنید.

عکس یک صفحه از طرح در ادامه ضمیمه می باشد:



 
توجه  توجه

برای مشاهده  لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد