سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

سایت تخصصی ویژه طرح درس وطرح جابرپایه اول،دوم،سوم،چهارم،پنجم وششم-(جمع آوری وطبقه بندی،نمایش علمی(مدل،نمایش،تحقیق)،آزمایش)

طرح ها در قالب ورد (Word) و pdf می باشد. کافیست پرینت بگیرید بقیه کارها ما انجام داده ایم.طرح های ویژه سال 1402و 1403 می باشد.چنانچه در دانلود با مشکل مواجعه شدید به شماره 09034840420 در ایتا پیام بدین.

کد 259 : طرح جابر خرما

دانلود کاملترین طرح جابرحیان خرما:به همراه دفترکارنما پرشده (اول تا سوم ابتدایی)
نوع طرح:   نمایشی علمی تحقیق

هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .

 این طرح زیبا و کامل  شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه  ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح  طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...

  • این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد، فونت متن و تیتر و اندازه رعایت شده .
  • حاشیه و غالب حرفه ای مرتبط با طرح ,مناسب برای جشنواره جابربن حیان و موفق شدن و مقام آوردن شما در سطح منطقه و استان.
این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word) و pdf  می باشد.
قسمتی کوچکی از این مجموعه برای شما ارائه می دهیم:تحقیق زمینه ای :

رطب و خرما چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
میوه خرما چهار مرحله رسیدن را طی می‌کند و در این مراحل تغییرهایی در رنگ، بافت، مزه، اندازه و ترکیب‌های شیمیایی آن رخ می‌دهد. خرما در ابتدا میوه‌ای سبز رنگ، سفت و سرشار از آب و تانن است و طعم تلخ و گسی دارد. به مرور زمان رطوبت این میوه کمتر و میزان قندهای آن بیشتر می‌شود تا در نهایت به خرمایی کاملا رسیده تبدیل شود. رطب، مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملا رسیده دارد. در مرحله تمر (خرمای رسیده) رطوبت به حداقل خود می‌رسد و رنگ خرما هم کاملا قهوه‌ای تا سیاه می‌شود. در این مرحله میزان قندهای احیاکننده خرما (فروکتوز و گلوکز) بالا و ساکاروز آن اندک است و بافتی یکنواخت و گاهی چروکیده دارد.

 


ما کار را برای شما راحت کرده ایم و همه استانداردها را رعایت کرده ایم کافیست شما طرح را خریداری نموده و پرینت بزنید.

شما دوستان این طرح زیبا را می توانید از طریق لینک های زیر خرید ودانلود نمایید.



جهت تهیه و دانلود این طرح اینجا کلیک کنید.

عکس یک صفحه از طرح در ادامه ضمیمه می باشد:

 
توجه  توجه

برای مشاهده  لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد